Nieuws

Recente ontwikkelingen in de wereld


Update 8 februari 2016

Beurzen zakken steeds verder weg.

koers8feb

Ook het aandeel van DB duikt verder omlaag. Vóór de financiële crisis van 2008-2009 was het aandeel van DB rond meer dan € 90 waard, nu is dat slechts nog € 14,40… Het lijkt nu bijna zeker dat deze bank binnenkort failliet zal gaan.

aandeelDB

Bron: bloomberg


 

Update 2 februari 2016

United States of Zionism

Edelmetalen-expert Mike Maloney zegt dat we een ‘rollecoaster crash’ meemaken. “De tweede helft van de economische storm die begon in 2007 en crashte in 2008, staat nu voor de deur. We zaten in het oog van de orkaan van 2009 tot nu. Als we een munteenheidscrisis, een recessie en een veranderend muntsysteem hebben, dan zal het absolute chaos zijn.”

Trader en analyst Gregory Mannarino zegt dat de algemene trend in de beurzen omlaag is, en hij verwacht meer interventies van de centrale banken om de zinkende economie trachten te ‘redden’. “Zonder enige twijfel zullen ze dit blijven doen. Ze gaan blijven trachten in te grijpen op ieder mogelijke manier met middelen waar we nog niet aan denken. In mijn opinie is het hoofddoel van dit alles ons naar oorlog te brengen. Ons naar oorlog brengen als het hele systeem begin in te storten, zodat ze het daarop kunnen steken. Ze zullen zoeken naar een zondebok… omdat het (de beurzen e.d.) zo mismaakt en vervormd is, moet het op een gegeven moment naar de werkelijke marktwaarde gaan. Ze kunnen het blijven vervormen en manipuleren en data vervalsen, maar op een gegeven moment zullen ze de prijs moeten betalen. Iedereen zal de prijs betalen, en dat zal een vreselijk moment zijn.”

Financieel manager Michael Pento zegt dat de komende crash één zal zijn voor de geschiedenisboeken. “Als je kijkt naar de economische data die verschijnt, dan schreeuwt dat recessie. Het zal één van de ergste recessies zijn sinds 2008 en 1929 samen.Dit is een omschrijving van een wereldwijde depressie. “Jammer genoeg, denk ik dat dit is waar we nu precies op afstevenen. Het is niet mijn opinie, niet van Cassandra. De globale markten geven dit weer. China is 45% naar beneden. Er is een ‘berenmarkt’ in Eurpa. Er is een ‘berenmarkt’ in Japan. Er is een ‘berenmarkt’ in het meest van de VS.”

De beurzen op 2 februari zakten opnieuw verder weg:

beurs2febr

De Engelse internetkrant Express meldde dat de aandelen van Deutsche Bank weer 4% gezakt zijn, ze zitten nu op een nooit geziene laagte. Vorige week zei Deutsche Bank dat het zo’n 5,1 miljard pond verloor in het 4de kwartaal van 2015, omgerekend zo’n 6,8 miljard euro. De cijfers worden steeds slechter. Zie ook onze analyse van DB onderaan deze pagina. Duitsland zal ten onder gaan en heel Europa met zich mee trekken, en dan zal de nieuwe Wereldoorlog uitbreken, net zoals voorzegd.

ATLANTIC OCEAN (Dec. 10, 2013) Ships from the George H.W. Bush Carrier Strike Group simulate a strait transit. The strike group is conducting a pre-deployment evaluation. (U.S. Navy Photo by Mass Communication Specialist 2nd Class Justin Wolpert/Released) 131210-N-VC599-169 Join the conversation http://www.navy.mil/viewGallery.asp http://www.facebook.com/USNavy http://www.twitter.com/USNavy http://navylive.dodlive.mil http://pinterest.com https://plus.google.com

Rusland werd nu opnieuw beschuldigd van het schenden van het Turks luchtruim, op vrijdag 29 januari. Rusland ontkent de feiten, maar de NAVO zegt dat ze harde bewijzen hebben. De spanningen tussen Rusland en Turkije lopen daarmee weer hoger op. China dan weer, beschuldigde op 1 februari de VS van het schenden van de territoriale wateren, toen een US Navy Destroyer nabij de Paracel eilanden voer.

Bron: Bloomberg, usawatchdog, endtimeheadlines, infowars, express.co.uk


 

Update 25 januari 2016

Na een kleine stijging eind vorige week, kleuren de Europese beurzen weer rood. Let op dat in de periode van een crash er steeds ups en downs zijn. Algemeen is een dalende trend, met af en toe een ‘betere’ dag ertussen, waar de beurzen even wat stijgen, en dan de dag erna zakken ze weer verder, nooit gaat het in een rechte lijn naar beneden. Nu gebeurt net hetzelfde en het zal alleen maar accelereren. Er zijn reeds banken in Italië die in de problemen aan het komen zijn.

25jan

Ondertussen zegt econoom Martin Armstrong dat Duitsland heeft toegegeven dat ze niet weet waar ca 600.000 moslimmigranten naartoe zijn. Bereiden ze zich voor om aanslagen te plegen? Wie zal het zeggen. Het hele Duitse gezondheidszorgsysteem staat op instorten. Er worden ook massaal zwembaden gesloten, of migranten worden de toegang ontzegd, wegens talloze klachten van aanrandingen van jonge meisjes. In sommige Duitse steden is het al complete chaos en anarchie, niemand durft daar nog de straat op na 10 uur ’s avonds.

refugees2

Ondertussen wordt in Polen Merkel al vergeleken met Hitler:

untergang1-2

bron: Bloomberg, HLN, xandernieuws


 

Update 20 januari 2016

financialcrisisdown

Drie topexperts uit de financiële wereld – Egon von Greyerz (oprichter Matterhorn Asset Management), Bill Holter (beurshandelaar en publicist) en klokkenluider Nomi Prins (voormalig managing director bij onder andere Goldman Sachs)- waarschuwen dat wat al jaren wordt gevreesd nu inderdaad is begonnen: de ergste economische en financiële crisis die de mensheid ooit heeft gekend, en die overal ongelooflijk veel rijkdom en welvaart zal wegvagen. Von Greyerz haalt Voltaire aan, die in 1929 zei dat ‘papiergeld vroeg of laat naar zijn intrinsieke waarde terugkeert: NUL.’

Von Greyerz: ‘Vergeleken bij waar wij in de komende 5 jaar doorheen moeten, was 2008 slechts een testje. Voordat de wereld weer kan groeien, moeten de wereldwijde aandelen- en schuldenzeepbellen worden opgeblazen. Nemen we daar de zeer gevaarlijke geopolitieke situatie bij, dan hebben we het ‘perfecte scenario’ dat tot de ergste crisis die de wereld ooit heeft beleefd zal voeren.’

Publicist, financieel expert en voormalig aandelenhandelaar Bill Holter ziet eveneens het begin van een nieuwe financiële crisis, ‘die deze keer te groot is om door staten en centrale banken te worden opgevangen. En nu is het zover, de instorting is begonnen… We staan aan de poort van de hel.

Holter wijst erop dat de markt voor aandelen met een hoge rente aan het instorten is, en er nu al tientallen miljarden zijn verloren op de derivatenmarkt. ‘Die verliezen zijn zó hoog, dat er overal lijken moeten komen. De verliezers zullen de winnaars niet kunnen betalen, en daardoor worden ook de winnaars verliezers.’

De sterk afgezwakte wereldhandel –zo staat de Baltic Dry Index, die het wereldwijde vrachtvervoer per schip in kaart brengt, onder de 400, de laagste stand ooit- zal niet voldoende cash opbrengen om de enorme schulden te kunnen blijven financieren.

De Amerikaanse dollar is nog steeds het fundament voor het wereldwijde financiële systeem, ‘maar als deze als laatste van alles valt, zullen de financiële markten en de levensstandaard overal ter wereld instorten… Op een zekere maandag zullen de markten niet meer opengaan.’

financialcrash1

Ook Nomi Prins, voormalig managing director bij onder andere Goldman Sachs, het omgevallen Bear Stearns in Londen en het beruchte Lehman Brothers, schrijft dat ‘de crash reeds is begonnen.

Prins werd in 2004 een klokkenluider met haar boek ‘Other People’s Money: The Corporate Mugging (brutale beroving) of America’, waarin ze uitgebreid beschreef hoe onvoorstelbaar corrupt het huidige financiële systeem is. Volgens Prins geeft de financiële elite in de bankenwereld ‘geen lor om de gewone bevolking, zolang die kan worden gebruikt om hun eigen vermogen te vergroten.’

Hoogstwaarschijnlijk dit jaar begint een financiële crisis die veel erger zal zijn dan die van 2008. ‘Gezien de verliezen bij banken wereldwijd, bestaat de mogelijkheid dat alle landen veel sneller in de afgrond worden gestort als tijdens de subprime crisis. De hele wereld is fragiel.’ Landen zoals Brazilië ‘zijn nu al in een Depressie beland’, die zich over de hele planeet zal verspreiden, en uiteindelijk ook de VS –en de EU- zal treffen. Daarom raadt Prins mensen aan om nu al hun geld van hun bankrekeningen te halen.

De beurzen op 20 januari 2016, 17:45 u:

marketsfall

Dus: wie nog geen goud of zilver in huis heeft gehaald doet dat best nu, gezien de prijzen nog relatief laag zijn. Zorg ook voor een kleine voorraad voedsel en wie een tuin heeft, wat zaadjes voor groente en fruit. Bereid u voor nu het nog kan!

Goud is intussen aan het stijgen:

goudprijs20jan

Bron: xandernieuws, bloomberg, goudpensioen.nl


Update 15 januari 2016

Sinds 4 januari 2016 zijn de beurzen wereldwijd aan het dalen. In China konden we op bepaalde dagen spreken van een echte crash (7% en meer), waarbij de beurs na enkele tientallen minuten al werd gesloten. De Europese beurzen kleuren ook dieprood en Bloomberg meldde op 15 januari dat we officiëel in een ‘bear market’ zitten, dat is het tegenovergestelde van een ‘bull market’ waarbij de beurzen constant stijgen. De crisis is nu, in januari 2016, goed en wel begonnen. We hopen dat u voorbereid bent, want dit is nog maar het begin van de wilde roetsjbaan.

beursrood

 


 

wwiii2

Oorlog in het Midden-Oosten

Nu Rusland en China voet hebben gezet in Syrië en daar zowel IS als de ‘gematigde’ rebellen die door het Westen gesteund worden, bombarderen, lopen de spanningen steeds hoger op. China is echter nog niet actief betrokken in de oorlog. Rusland steunt zowel Syrië als Iran, maar Iran is dan weer de aartsvijand van Israël die niet zal dulden dat de strijdkrachten van Iran tot hun grenzen oprukken. Echter, Iran zendt grondtroepen om de Russen bij te staan in hun strijd tegen de rebellen in  Syrië. De Amerikanen lieten dan weer weten dat ze de ‘gematigde’ rebellen willen beschermen tegen de Russen. Dan heb je nog Saudi-Arabië die de door Iran gesteunde Houti-rebellen in Yemen bombardeert. Het een zeer explosieve cocktail aan het worden. Eind november schoten de Turken een Russisch toestel uit de lucht, wat de spanningen nog hoger deed oplopen. Intussen is ook Frankrijk en het VK begonnen met bombarderen van IS. De Turken zijn Irak binnengevallen en hebben daar troepen gestationeerd, wat de Iraakse PM dan weer een daad van agressie noemde en hij eiste de onmiddellijke terugtrekking. Turkijke is ook bezig met het bombarderen van de PKK in Irak en Iran testte recent een nieuwe afstandsraket. Putin vertelde dan weer onlangs dat hij hoopt geen nucleaire wapens te moeten gebruiken tegen IS.

oorlog

Betreffende de oorlog lezen we in het Boek der Waarheid een profetie van 4 jaar geleden:

De oorlog in het Midden-Oosten zal andere naties erbij betrekken. De andere landen, van het Westen, zullen een reactie uitlokken van Rusland en China. Dat alles zal eindigen in een wereldoorlog (Jezus Christus op 18 maart 2011).

En:

Mijn lief kind, Ik moet in opdracht van Mijn Zoon, Jezus Christus, onthullen dat de oorlogen, die zich in het Midden-Oosten zullen ontvouwen, de grote strijd zullen inluiden want er zal een nieuwe, bittere wereldoorlog uitgeroepen worden. De vaart van deze oorlogen zal escaleren, en nauwelijks zullen vier delen van de wereld erin verwikkeld geraakt zijn, of de grote oorlog zal aangekondigd worden. Jammer genoeg zullen er nucleaire wapens gebruikt worden, en velen zullen lijden. Het zal een angstaanjagende oorlog zijn, maar deze zal niet lang duren (De H. Maagd, 6 september 2013).

We lezen ook dat, eens WOIII begint, er in Europa ook veel chaos zal zijn:

Mijn liefste beminde dochter, Ik moet je meedelen dat een derde wereldoorlog op het punt staat zich in de wereld te ontvouwen. Jullie banksysteem zal de oorzaak zijn en Duitsland zal, nogmaals, betrokken zijn bij deze tragedie zoals het ook de voorgaande twee keren het geval was. Wanneer dit aanvangt, zal er veel gebeuren om de economie te redden en de catastrofe zal Griekenland raken met een grote weerslag in Frankrijk. Het Midden-Oosten zal er ook bij betrokken raken, met Israël en Iran in oorlog, en Syrië zal een belangrijke rol spelen in de ondergang van Egypte. Door de oorlog en het geldgebrek zal veel van de oogst verloren gaan en dit zal leiden tot de opening van het derde zegel, wat hongersnood betekent. (Jezus Christus op 16 mei 2012)

We kunnen ons nu de vraag stellen hoe Duitsland opnieuw kan betrokken zijn bij de ontwikkelingen van WOIII.

Ongebreidelde migratie

We zien dat bondskanselier Merkel een ongebreidelde migratie promoot en weigert de grenzen te sluiten voor de migranten. Intussen zijn er al miljoenen migranten, vooral jonge mannen, uit Syrië en omstreken, naar Duitsland getrokken. De situatie dreigt daar te ontploffen, wat voor chaos zal zorgen en en zelfs tot (burger)oorlog kan leiden. De stroom van moslimvluchtelingen naar Europa lijkt niet te stoppen. Dit zal zorgen voor toenemend geweld, terreur, verkrachting, (de migranten spreken over hoe ze zullen roven en verkrachten in de naam van Allah) de instorting van de sociale zekerheid en islamisatie van Europa en uiteindelijk ook bijdragen aan rellen, burgeroorlogen en uiteindelijk WOIII in Europa.

migratns

Instorting banksysteem

We weten ook dat de instorting van het banksysteem, dus een financiële crisis, mee aan de oorzaak zal liggen en dat Griekenland (zogezegd “gered” met een nieuw “hulppakket”) opnieuw zal in de chaos zal gestort worden en dat dit tevens zeer negatieve gevolgen voor Frankrijk zal hebben. Toen Griekenland in juni dreigde failliet te gaan was het vooral Frankrijk die erop aandrong dat Griekenland in de Eurozone moest blijven, omdat een Grexit fatale gevolgen zou hebben gehad voor de Franse economie. Iedereen denkt nu dat Duitsland een veilige haven is op financieel gebied. Dat is natuurlijk niet zo. Er zijn aanwijzingen dat een grote financiële instorting in Duitsland nakend is en dat Deutsche bank weleens de volgende ‘Lehman Brothers’ kan zijn (een Amerikaanse bank die in 2008 failliet ging).

db

Het volgende is een tijdlijn van de recente (negatieve) ontwikkelingen bij Deutsche Bank. De gelijkenissen met Lehman Brothers is treffend. Het verscheen in een artikel van NotQuant in juni “Is Deutsche Bank the next Lehman?”

 • In april 2014 was Deutsche Bank gedwongen om een extra 1,5 miljard te halen van Tier 1 kapitaal (soort bufferkapitaal om verliezen op te vangen) om z’n kapitale structuur te ondersteunen. Waarom?
 • Eén maand later ging het krabben naar liqiditeit verder toen DB de verkoop van aandelen aankondigde ter waarde van 8 miljard euro, met een korting van 30%. Opnieuw: waarom? Het was een zet die de wenkbrauwen deed fronsen in de financiële media. Iets was duidelijk aan het rotten achter het gordijn.
 • Dan naar maart van dit jaar: DB faalt in de “stress test” van de bankindustrie en ze krijgen een waarschuwing om hun kapitaalstructuur inorde te brengen.
 • In april bevestigt DB z’n overeenkomst voor een gezamelijk akkoord met de VS en het VK betreffende de manipulatie van LIBOR. De bank moet $2,1 miljard ‘boete’ betalen aan de DOJ.
 • In mei, wordt één van de CEO’s van DB, Anshu Jain, een enorme hoeveelheid aan nieuwe autoriteit gegeven door het bestuur van directeurs. Vermoed wordt is dat dit een “crisis beweging” is. In tijden van crisis wordt de macht van het uitvoerend bestuur vaak vergroot.
 • Dan 5 juni: Griekenland mist zijn betaling aan het IMF. Het risico op een falen over alle schulden wordt nu acuut beschouwd. Dit heeft grote gevolgen voor DB.
 • 6 en 7 juni: direct na de gemiste betaling van Griekenland aan het IMF kondigen twee CEO’s van de bank hun vertrek aan. A. Jain vertrok al eind juni. J. Fitschen zal tegen mei volgend jaar vertrokken zijn. Waarschijnlijk wordt de grond onder hun voeten te heet.
 • 9 juni: kredietbeoordelaar S&P verlaagt de rating van Deutsche Bank naar BBB+, slechts 3 ratings hoger dan “junk”. (BBB+ is zelfs lager dan de downgrade van Lehman’s, die 3 maanden vooraf ging aan het faillissement).
 • In september maakte DB bekend dat ze ‘herstructureringen‘ doorvoeren en 23.000 mensen zullen ontslaan, zo’n kwart van het personeelsbestand.
 • 8 oktober: DB maakt bekend dat het een verlies leed van  € 6,2 miljard in het derde kwartaal. Ze geven aan dat ze bonussen en dividenden zullen schrappen dit jaar.
 • Tevens wordt DB nu in Zwitserland onderzocht voor het manipuleren van de prijzen op de edelmetalenmarkt.

Dit zijn niet bepaald tekenen van een gezonde bank. Wat de toestand zelfs nog erger maakt is hoe Deutsche Bank zich gedraagt. Op een gegeven moment werd geschat dat DB een verbijsterende $75.000 miljard aan derivaten (“derivatieve gokken”) heeft uitstaan. Ter vergelijking: de Duitse BBP bedraagt ongeveer $4.000 miljard.

Dus wanneer DB instort is er niet genoeg geld in Europa (of gelijk waar) om de puinhoop op te ruimen. Dit is een perfect voorbeeld van waarom ‘The economic colllapse blog’ blijft hameren op de gevaren van deze “wapens van financiële massavernietiging”. Maar als DB volledig zou ten onder gaan zou het een financiële ramp zijn veel erger dan Lehman Brothers in 2008. Het zou letterlijk het hele Europese financiële systeem neerhalen en wereldwijde financiële paniek veroorzaken, op een schaal die nooit eerder werd gezien.

fed0

De FED (een private centrale bank in de VS) besliste op 16 december dat ze de interest rates van 0 naar 0,25% zullen verhogen, en dit zal uiteindelijk catastrofale gevolgen hebben voor de economie van de VS en uiteindelijk ook de rest van de wereld, wat kan leiden tot het instorten van DB en andere financiële instellingen. De staatsschuld van de VS is zo gigantisch hoog (18.000 miljard $!) dat het land ineenstort als ze de interest op de leningen om die staatsschuld te financieren, laten stijgen. Heel de zeepbel die de FED gedurende de afgelopen 7 jaar heeft opgeblazen met ZIRP (Zero Interest Rate Policy) en het massaal drukken van geld (QE, Quantitative Easing) hangt nu aan een zijden draadje. Vele experts waarschuwen dat we het einde naderen van het huidige economische tijdperk en dat de financiële “hel” zal losbarsten in de komende maanden.

crash

Climax: de derde wereldoorlog

Uiteindelijk zal de combinatie van de financiële crisis, de oorlogen in het Midden Oosten en andere opkomende oorlogen leiden tot een nieuwe Wereldoorlog. Iran en Israël zullen in oorlog zijn, alsook Rusland, Europa, de VS en China. Overal zal er chaos heersen. We weten ook dat de derde Wereldoorlog een voorwaarde is voor de de komst van de Antichrist. Deze zal er namelijk een einde aan maken.

De Antichrist is zijn vredesplan – dat hij wil invoeren kort nadat de oorlogen in het Midden-Oosten wijdverspreid geworden zijn en wanneer het leed en verschrikkelijke angst ertoe leiden dat er geen teken van hoop meer is – reeds aan het voorbereiden. Hij zal dan plotseling tevoorschijn komen en zichzelf bekend maken aan de wereld als een man van vrede, een helder juweel dat zal schitteren te midden van de duisternis. Als hij opduikt, zal hij gezien worden als één van de meest charismatische politieke leiders aller tijden. (het Boek der Waarheid; Jezus Christus op 1 juni 2012)

Doel  is om alle naties op te lossen in één supernatie met aan het hoofd één enkele wereldregering (world government). Dit zal uiteindelijk de NWO zijn zoals deze sinds het begin  gepland werd, met aan het hoofd de Antichrist. Daarom kan deze Wereld Orde pas tot stand komen als de Antichrist zich heeft publiek gemaakt als de vredestichter aan het eind van de derde Wereldoorlog. Hij zal op het toneel verschijnen wanneer de dreiging van een totale nucleaire oorlog het grootst is. Hij, de vredebrenger, de Antichrist, zal die dreiging afwenden. Op die manier zullen de mensen denken dat hij Jezus Christus is die teruggekomen is. Men zal alle vernoemde problemen aanwenden als argument om de NWO te stichten en men zal benadrukken dat dit noodzakelijk is voor het goed van allen.

newworldorder-13

2016 wordt dus een jaar waarin de economie zal instorten, er een nieuwe Wereldoorlog zal plaatsgrijpen, er veel nieuwe wetten zullen ingevoerd worden in de Kerk, en de Antichrist ten tonele zal verschijnen.

Verder is onze enige suggestie: zorg dat je materieel en spiritueel voorbereid bent en bidt veel.

Zorg indien mogelijk voor een huiskapel. Meer info vindt u HIER.


 

(pagina laatst bijgewerkt op 28 december)

Advertenties

Aantal weergaven

 • 76,214

TheWarningProductions
© 2013-2016

%d bloggers liken dit: