Shop

Indien u iets wil bestellen in onze webwinkel dient u uw gegevens in te vullen en vervolgens bij het gewenste product aan te vinken en eventueel het aantal in te vullen. U kunt steeds op de afbeelding drukken voor een grotere weergave. Druk vervolgens op ‘Versturen’ en u wordt zo spoedig mogelijk gecontacteerd. Betaling gebeurt steeds via overschrijving.

 

Boekjes, prentjes & DVD’s

kuisheidprev

Raadgevingen voor een christelijk kuis leven, zowel voor echtparen, verliefde koppels als alleenstaanden. 1/3 A4, 6 blz.

 

amort

Ondanks de opdracht van Jezus Christus “Drijf demonen uit!” (Mattheüs 10,8) en de traditie van de Kerk, is het exorcisme ook in ‘katholieke middens’ niet onbetwist. Het exorcisme is in een crisis geraakt, terwijl tegelijkertijd oplichters, magiërs en kaartlezers een grote populariteit genieten. Eén van de officiële exorcisten van het bisdom Rome bericht vanuit de praktijk en legt uit hoe bezetenheid herkend kan worden en wat er aan kan gedaan worden. Een helder en documentair overzicht voor iedereen die in deze vragen informatie uit eerste hand wil lezen. Formaat: A6, 100 blz.  Paperback.

huwelijk2

Dit boekje geeft een beknopte onderrichting over dit verheven Sacrament, namelijk: wat het huwelijk is, wat men moet doen vóór het huwelijk, hoe het huwelijk wordt aangegaan, over het huwelijksleven en hoe het huwelijk wordt geschonden. In deze herziene versie werden ook fragmenten toegevoegd uit de visioenen van de Zalige A.K. Emmerick; Hildegard van Bingen en de H. Brigtta van Zweden. Formaat: A6; 56 blz.

 

 

 

 

flyerbarmh

Met op de achterzijde uittreksels uit het dagboek van de H. Zr. Faustina en hoe men het Kroontje van de Barmhartigheid moet bidden.

olvroz

Met de 4 soorten mysteries opgesomd en de gebeden van de Rozenkrans weergegeven. Op deze folder staan ook de 15 beloften gegeven door de H. Maagd aan de H. Dominicus en de Zalige Alain de la Roche.

OH1

Met toewijdingsgebed.

 folder002

Met een gebed van de H. Margaretha Maria Alacoque op de achterzijde.

Uitverkocht

posterEMnew

9 Eucharistische mirakelen op één poster verzameld, met foto en uitleg. O.a. het mirakel van Lanciano (750 n.Chr.) wordt hier afgebeeld. Formaat: A3.

Nieuwe oplage

folder001

Over de betekenis van de H. Eucharistie, de oorsprong ervan, de H. Mis, hoe de Eucharstie moet ontvangen worden en tot slot worden er 9 eucharistische mirakels opgesomd. A6, 10 blz.
 
 


 

 

  


 


 


 

 


 


  


 


 


 


 


Verzending via

bpost

Indien uw pakket door de brievenbus kan worden de gehanteerde postzegeltarieven in rekening gebracht.

Indien uw pakket (waarschijnlijk) niet door de brievenbus kan, kies dan uw verzending:

Advertenties

Aantal weergaven

  • 77,793

TheWarningProductions
© 2013-2016

%d bloggers liken dit: